Datum objave: 28. listopada 2024.

Posjetili smo mjesto gdje nastaje kruh

Dane kruha učenici trećih razreda produženoga boravka obilježili su jednom posebnom šetnjom i posjetom pekari “Retfala”. Pri ulasku su u pekaru učenici, osim što su uživali u mirisima finih peciva i kruha, imali priliku vidjeti kako nastaje kruh, od miješanja tijesta do njegovog pečenja.

Kroz tjedan u školi vrijedno su radili i istraživali različite vrste kruha i njihove recepte. Izrađivali su i pekare na vrlo zanimljiv način, a za kreativni pečat tjedna, izradili su i najpoznatije vrste kruha od glinamola.

Na kraju su bili počašćeni finim pekarskim okruglicama koje su slasno pojeli u jesenskoj šetnji i boravku u parku.

Tea Cikač i Jelena Zelić

Pročitajte još

Božić dolazi tiho, na prstima…
Božić dolazi tiho, na prstima…

Ove godine za čaroliju ugođaja mjeseca prosinca u našoj školi bio je zadužen produženi boravak. Vrijedne ručice prvašića i njihovih učiteljica Maje i Mirne te standardno radišnih trećaša i njihovih učiteljica Jelene i Tee, učinile su da interijer škole zablista...

Međunarodno natjecanje Dabar
Međunarodno natjecanje Dabar

Dabar je međunarodno natjecanje računalnog mišljenja i informatike. Od 11. do 15 studenoga ovo se natjecanje u našoj školi održavalo po sedmi put. 138 učenika naše škole, koliko ih je pristupilo natjecanju, okušalo se u zahtjevnom zadatku rješavanja 12 zadataka uz...

Večer matematike
Večer matematike

5. prosinca u našoj je školi održana "Večer matematike" u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva, projektu u kojemu je prošle godine u Hrvatskoj sudjelovalo preko 111 800 sudionika. Kao i svake godine, i ove su godine mnogi učenici razredne nastave zajedno sa...

Skip to content