Datum objave: 28. listopada 2024.

Posjetili smo mjesto gdje nastaje kruh

Dane kruha učenici trećih razreda produženoga boravka obilježili su jednom posebnom šetnjom i posjetom pekari “Retfala”. Pri ulasku su u pekaru učenici, osim što su uživali u mirisima finih peciva i kruha, imali priliku vidjeti kako nastaje kruh, od miješanja tijesta do njegovog pečenja.

Kroz tjedan u školi vrijedno su radili i istraživali različite vrste kruha i njihove recepte. Izrađivali su i pekare na vrlo zanimljiv način, a za kreativni pečat tjedna, izradili su i najpoznatije vrste kruha od glinamola.

Na kraju su bili počašćeni finim pekarskim okruglicama koje su slasno pojeli u jesenskoj šetnji i boravku u parku.

Tea Cikač i Jelena Zelić

Pročitajte još

Odluka o odabiru ponuditelja (Javni poziv broj 4/2025)

Temeljem članka 12. stavka 5.  te  članaka 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (Narodne novine, broj 87/14, 81/15, 53/21) roditelji učenika 3. razreda, učitelj voditelj, učitelji pratitelji te...

Slatka radionica izrade medenjaka
Slatka radionica izrade medenjaka

Posjet Tvrđi učenika 4. razreda produženog boravka obilježila je jedna posebna radionica. No prije radionice domaćini Muzeja Slavonije pokazali su nam vrlo zanimljivu izložbu pod nazivom "Dajem vam u ruku tamburu". Izložba je prikazala stare tamburaške instrumente...

Skip to content