Datum objave: 28. listopada 2024.

Posjetili smo mjesto gdje nastaje kruh

Dane kruha učenici trećih razreda produženoga boravka obilježili su jednom posebnom šetnjom i posjetom pekari “Retfala”. Pri ulasku su u pekaru učenici, osim što su uživali u mirisima finih peciva i kruha, imali priliku vidjeti kako nastaje kruh, od miješanja tijesta do njegovog pečenja.

Kroz tjedan u školi vrijedno su radili i istraživali različite vrste kruha i njihove recepte. Izrađivali su i pekare na vrlo zanimljiv način, a za kreativni pečat tjedna, izradili su i najpoznatije vrste kruha od glinamola.

Na kraju su bili počašćeni finim pekarskim okruglicama koje su slasno pojeli u jesenskoj šetnji i boravku u parku.

Tea Cikač i Jelena Zelić

Pročitajte još

Ima jedan grad…
Ima jedan grad…

Povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata te Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje (18. studenoga) u holu naše škole postavljen je tematski kutak, prigodni pano te mala izložba knjiga iz naše školske knjižnice. Morate iznova graditi. Prvo,...

Javni poziv 4/2025

Osnovna škola Retfala, Osijek objavljuje javni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave za učenike 3. razreda. Pozivaju se turističke agencije odnosno drugi potencijalni davatelji usluge koji posluju u skladu s propisima koji uređuju promet i pružanje...

Skip to content