Datum objave: 28. listopada 2024.

Posjetili smo mjesto gdje nastaje kruh

Dane kruha učenici trećih razreda produženoga boravka obilježili su jednom posebnom šetnjom i posjetom pekari “Retfala”. Pri ulasku su u pekaru učenici, osim što su uživali u mirisima finih peciva i kruha, imali priliku vidjeti kako nastaje kruh, od miješanja tijesta do njegovog pečenja.

Kroz tjedan u školi vrijedno su radili i istraživali različite vrste kruha i njihove recepte. Izrađivali su i pekare na vrlo zanimljiv način, a za kreativni pečat tjedna, izradili su i najpoznatije vrste kruha od glinamola.

Na kraju su bili počašćeni finim pekarskim okruglicama koje su slasno pojeli u jesenskoj šetnji i boravku u parku.

Tea Cikač i Jelena Zelić

Pročitajte još

Naši mladi planinari osvojili su Dilj goru!
Naši mladi planinari osvojili su Dilj goru!

Gotovo sedamdeset mladih planinara naše škole (za njih je dvadesetak ovo bio prvi izlet), uz budno vodstvo i brigu jakih vodičkih snaga našega PD „Zanatlija“ Vladimira Pavičića, Jele Knežević, Mirka Dominovića i Ljiljane Leko Mandurić te uz nastavnice Ivanu Dolaček i...

Skip to content