Datum objave: 28. listopada 2024.

Posjetili smo mjesto gdje nastaje kruh

Dane kruha učenici trećih razreda produženoga boravka obilježili su jednom posebnom šetnjom i posjetom pekari “Retfala”. Pri ulasku su u pekaru učenici, osim što su uživali u mirisima finih peciva i kruha, imali priliku vidjeti kako nastaje kruh, od miješanja tijesta do njegovog pečenja.

Kroz tjedan u školi vrijedno su radili i istraživali različite vrste kruha i njihove recepte. Izrađivali su i pekare na vrlo zanimljiv način, a za kreativni pečat tjedna, izradili su i najpoznatije vrste kruha od glinamola.

Na kraju su bili počašćeni finim pekarskim okruglicama koje su slasno pojeli u jesenskoj šetnji i boravku u parku.

Tea Cikač i Jelena Zelić

Pročitajte još

Odluka o udžbenicima za šk.god. 2025./2026.
Odluka o udžbenicima za šk.god. 2025./2026.

Temeljem odredbi Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN 116/18, 85/22), a  sukladno dopisu Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih od 11.lipnja 2025. godine (KLASA: 602-09/25-01/00032, URBROJ: 533-06-25-0001) neće biti...

Skip to content