Datum objave: 28. listopada 2024.

Posjetili smo mjesto gdje nastaje kruh

Dane kruha učenici trećih razreda produženoga boravka obilježili su jednom posebnom šetnjom i posjetom pekari “Retfala”. Pri ulasku su u pekaru učenici, osim što su uživali u mirisima finih peciva i kruha, imali priliku vidjeti kako nastaje kruh, od miješanja tijesta do njegovog pečenja.

Kroz tjedan u školi vrijedno su radili i istraživali različite vrste kruha i njihove recepte. Izrađivali su i pekare na vrlo zanimljiv način, a za kreativni pečat tjedna, izradili su i najpoznatije vrste kruha od glinamola.

Na kraju su bili počašćeni finim pekarskim okruglicama koje su slasno pojeli u jesenskoj šetnji i boravku u parku.

Tea Cikač i Jelena Zelić

Pročitajte još

Obavijest o Nacionalnom programu “Zubna putovnica”
Obavijest o Nacionalnom programu “Zubna putovnica”

U sklopu Nacionalnog programa „Zubna putovnica“ s ciljem poboljšanja oralnog zdravlja i zdravstvenog ponašanja školske djece i ove školske godine učenicima 6. razreda bit će dostupne zubne putovnice kod njihovih pripadajućih doktora dentalne medicine (zubara), kod...

Obavijest o mjerama jačanja razine sigurnosti u školama
Obavijest o mjerama jačanja razine sigurnosti u školama

Dana 2. siječnja 2025. godine Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih donijelo je Protokol o kontroli ulaska i izlaska u školskim ustanovama s ciljem osiguravanja veće sigurnosti u školskim ustanovama, odnosno osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima,...

Skip to content